Algemene informatie

Aanmelden

Kandidaat-leden kunnen naar Gitek Sport gaan tijdens de training en zich in de zaal bij de leiding melden. Het is mogelijk om lid te worden bij G.V. Albatros vanaf 3 jaar oud. Voor de trainingsdagen en -tijden zie: trainingsrooster. Gitek Sport bevindt zich in de Leeuwerikstraat 2 te Nuth.

Men mag enkele weken “proefdraaien” voorafgaand aan de aanmelding. Besluit men lid te worden van de vereniging vul dan het aanmeldingsformulier in. Dit formulier kunt u bij de leiding krijgen of downloaden bij lidmaatschap. Lever het formulier weer in bij de leiding. Daarnaast kan u ook online het aanmeldingsformulier invullen, ook dit kan bij lidmaatschap.

Wijziging trainingsuren

Geef wijzigingen in trainingsuren, onderdelen of dagen tijdig door, neem hiervoor contact op.

Beëindiging lidmaatschap

Beëindiging van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren door middel van het afmeldingsformulier. Denk aan de maand opzegtermijn. Meldt men zich niet of niet correct af, dan loopt de contributie door.  Het afmeldingsformulier kunt u bij de leiding krijgen of downloaden bij lidmaatschap.

Incidentele afmeldingen

Indien men een training niet kan bijwonen, dient men zich bij de eigen leiding af te melden. (Ouders van) leden kunnen de telefoonnummers van de leiding vinden bij inloggen leden. Hier dient u in te loggen met het wachtwoord. Heeft u dit wachtwoord niet ontvangen? Stuur ons een e-mail, dan ontvangt u het wachtwoord alsnog.

Vakanties en vrije dagen 

Tijdens vakanties en op vrije dagen zijn geen trainingen. U wordt hierdoor op de hoogte gehouden per mail of via de trainsters. De contributie is vastgesteld over het hele jaar en verdeeld over 12 maanden, vandaar dat de contributie tijdens deze vakanties gewoon doorbetaald dient te worden.